Referenssi, Logomerkkaus

Craft pelipaidat joukkueelle

Merilapin toivo Shaiba teetätti Craft pelipaidat joukkueelleen Tyovaatetukussa. Shaiba on nuorten aikuisten harraste joukkue, joka koostuu pelaajista ympäri Merilappia. Joukkueen nimi Shaiba on tai voisi olla lähtöisin saksankielisestä sanasta “Scheiße” ja sen tarkoituksen voi hakea vaikkapa Googlettamalla.

Squad 2.0 Contrast Jersey

Pelipaidaksi Shaiballe valikoitui Craftin Squad 2.0 Contrast Jersey. Squad 2.0 on tekninen, kierrätetystä polyesterista valmistettu paita, joka siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta. Joustavuus ja ergonominen muotoilu takaavat mukavan istuvuuden ja liikkumisvapauden.

Lämpösiirtopainatus

Painatuksena pelipaidoissa käytettiin lämpösiirtopainatusta, jota käytetään paljon myös työvaatteiden merkkauksessa. Numero ja sponsorin logo leikattiin laadukkaasta mustasta 75 mic Hotmark Revolution™ kalvosta, jonka ohut ja joustava materiaali sopii hyvin mm. urheiluvaatteisiin. Rinnan Shaiba logo tulostettiin ja leikattiin puolestaan 75 mic Hotmarkprint kalvosta, joka on myös todella ohut ja huomaamaton päällä. Laadukkaat ja oikeanlaiset materiaalit sekä laitteet takaavat sen, että painatus on siisti ja kestää käyttöä. Tulostimena käytämme pienen auton kokoista Rolandin leikkaavaa suurkuvatulostinta, jonka tulostuslaatu on huippuluokkaa.

Tyovaatetukku.com kiittää Shaibaa tilauksesta ja toivottaa hyviä tulevia pelejä!

New Wave

New Wave on yksi Tyovaatetukku.comin tavarantoimittaja, jolta löytyy kattava valikoima mm. Craftin Teamwear paitoja eri väreissä.

https://www.newwave.fi/tuotteet/craft-teamwear/t-paidat-pikeet/

Käy tutustumassa New Waven valikoimaan ja pyydä tarjousta pelipaidoista joukkueellenne sähköpostiosoitteesta [email protected] tai Ota Yhteyttä -lomakkeemme kautta.