Referenssi, Logomerkkaus

Lippalakki omalla logolla

Lunki Palvelut Oy tilasi Tyovaatetukusta lippalakit omalla logolla. Lunki järjestää mm. luontopainotteisia virkistyspäiviä työyhteisöille ja ryhmille Kempeleessä ja ohjattuja sähköpyörä safareita Kempeleen retkeilyreitistön ympärillä. Lue lisää https://www.lunkipalvelut.fi/

Lämpösiirtopainatus

Painatuksena Lunkin lippalakeissa oli osassa vihreä sekä osassa musta lämpösiirtopainatus. Lämpösiirtopainatuksissamme käytämme vain laadukkaimpia lämpösiirtokalvoja, jolloin painatuksesta saadaan kaikin puolin siisti ja kestävä.

Beechfieldin B660 Original Flat Peak Snapback

Lippalakiksi Lunki valitsi Beechfieldin B660 Original Flat Peak Snapback lippalakin. 5 paneelinen B660 lippalakki on 100% polyesteritwilliä, jossa on takana muovisäätö.

Lippalakin valmistaja Beechfield on brittiläinen yritys, joka tunnetaan erityisesti päähineistään ja asusteistaan. Beechfieldin tuotteet ovat suosittuja omassa hintaluokassaan ja ne ovat usein helposti profiloitavissa.

Kesätarjous

Kesän kunniaksi teimme lippalakki omalla logolla bundletarjouksen, joka ei paljoa päätä pakota. Nimittäin nyt saat 5 lippalakkia omalla logollasi hintaan 49,50€. Voit valita neljästä eri mallista tyyliisi sopivan lippalakin. Tarjouksesta löytyy vaihtoehtoina niin snapback lippalakkia suoralla lipalla, trucker verkkolippistä sekä baseball tyylistä lippalakkia kaarevalla lipalla.

Bundletarjous on voimassa koko kesän. Kysy tarjousta muista lippalakeista tai suuremmista eristä osoitteesta [email protected]