Base Työ- ja Turvakengät (193)

Blåkläder jalkineet (23)

Cofra Työ- ja Turvakengät (31)

Jalas Työ- ja Turvakengät (130)

Portwest Työ- ja Turvakengät (91)

Sixton Työ- ja Turvakengät (21)

Sievi Työ- ja Turvakengät (121)

Laadukkaat Työ- ja Turvakengät

Tervetuloa verkkokauppaamme, jossa tarjoamme laajan valikoiman työ- ja turvakenkiä alan johtavilta brändeiltä: Sievi, Jalas, Blåkläder, Base, Sixton, Cofra ja Portwest. Jokainen näistä merkeistä on erikoistunut tarjoamaan parasta mahdollista suojaa ja käyttömukavuutta vaativissa työolosuhteissa. Tässä esittelyssä kerromme tarkemmin kunkin brändin käyttämistä teknologioista ja siitä, miten ne eroavat toisistaan.

Sievi

Sievi tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan, kuten SieviAir®-ilmankiertojärjestelmästä, joka parantaa kengän hengittävyyttä ja vähentää jalkaan kohdistuvaa rasitusta. Sievin turvakengissä käytetään myös FlexEnergy®-teknologiaa, joka palauttaa 55 % askelenergiasta, tarjoten näin ainutlaatuisen käyttömukavuuden ja vähentäen väsymystä. Sievi erottuu kilpailijoistaan erityisesti ergonomisella suunnittelullaan ja huipputeknologian hyödyntämisellä, joka tekee kengistä mukavat ja kestävät.

Jalas

Jalas on erikoistunut tarjoamaan turvakenkiä, joissa on erinomainen istuvuus ja suojateknologiat. Jalaksen patentoitu FX2 Supreme -pohjarakenne yhdistää iskunvaimennuksen ja vakauden, mikä vähentää jalkojen rasitusta. Jalas käyttää myös ainutlaatuista Coolmax®-vuorimateriaalia, joka pitää jalat kuivina ja mukavina koko päivän. Jalaksen kengät erottuvat muista erityisesti erinomaisen liukastumiseneston ja ergonomisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Blåkläder tarjoaa turvakenkiä, joissa yhdistyvät kestävyys ja mukavuus. Blåkläderin kengät on varustettu GORE-TEX®-kalvolla, joka tekee niistä vedenpitävät ja hengittävät. Kenkien Safety System -pohja tarjoaa erinomaisen pidon ja kestävyyden, mikä tekee niistä sopivat raskaisiin työolosuhteisiin. Blåkläderin turvakengät erottuvat tyylikkäällä muotoilullaan ja käytännöllisyydellään, mikä tekee niistä monikäyttöiset.

Base

Base erottuu innovatiivisella teknologiastaan, kuten Dry'n Air® -ilmankiertojärjestelmällä ja AirTech®-iskunvaimennuksella, jotka tarjoavat erinomaisen hengittävyyden ja mukavuuden. Lisäksi Base käyttää SmellStop®-antibakteerista käsittelyä, joka ehkäisee hajujen syntymistä ja pitää jalat raikkaina. Base-turvakengät ovat tunnettuja ainutlaatuisista mukavuusominaisuuksistaan, jotka tekevät niistä erinomaisen valinnan vaativiin työympäristöihin.

Sixton

Sixton käyttää turvakengissään innovatiivisia materiaaleja ja teknologioita, kuten OutDry®-kalvoa, joka tekee kengistä täysin vedenpitävät ja hengittävät. Sixtonin QRS®-pikakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa kenkien nopean ja turvallisen pukemisen ja riisumisen. Sixtonin kengät erottuvat kilpailijoistaan korkealaatuisilla materiaaleillaan ja ainutlaatuisilla suunnitteluratkaisuillaan, jotka takaavat sekä turvallisuuden että mukavuuden.

Cofra

Cofra erottuu kilpailijoistaan ensiluokkaisen laadun ja kestävyyden ansiosta. Cofran turvakengät on varustettu Sany-Dry®-vuorilla, jotka tarjoavat erinomaisen hengittävyyden ja kosteudensäätelyn. Kenkien PU/TPU-pohjat tarjoavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon, mikä tekee niistä ihanteelliset monenlaisiin työympäristöihin. Cofra käyttää myös erityistä Memory Plus -pohjallista, joka mukautuu jalan muotoon, tarjoten yksilöllistä mukavuutta.

Portwest

Portwest tarjoaa turvakenkiä, jotka yhdistävät mukavuuden, kestävyyden ja modernin muotoilun. Portwestin kengissä käytetään Steelite™-teknologiaa, joka tarjoaa erinomaisen suojan iskuilta ja puristuksilta. Lisäksi monissa malleissa on antistaattiset ominaisuudet ja Dual Density -pohjat, jotka parantavat käyttömukavuutta ja kestävyyttä. Portwestin kengät erottuvat erityisesti monipuolisuudellaan ja luotettavalla suojallaan eri työolosuhteissa.

Tyovaatetukku.com

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman turvakenkiä, jotka täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit. Olipa työympäristösi kuinka vaativa tahansa, meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat kengät, jotka tarjoavat luotettavaa suojaa ja mukavuutta. Tutustu valikoimaamme ja investoi turvallisuuteen ja mukavuuteen jo tänään!