Info, Logomerkkaus

Yritystekstiilien tilaaminen painatuksella

Tyovaatetukku.com tarjoaa tilaamillesi yritystekstiileille ja työvaatteille monipuolisesti erilaisia painatuksia ja brodeerauksia, jotka auttavat erottumaan edukseen. Olipa kyseessä sitten t-paidat, hupparit, lippikset, työhaalarit tai työtakit voimme toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaiset merkinnät laadukkaasti ja tarkasti. Yritystekstiilien tilaaminen painatuksella onnistuu meiltä helposti. Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriisi ja niiden kaveriksi sopivat merkkaukset. Olemme sinuun yhteydessä painatusaineiston suhteen tilauksesi jälkeen.

Lämpösiirtopainatus

Lämpösiirtopainatusta voidaan käyttää mm. Yritystekstiilien, kuten T-paitojen, huppareiden ja lippisten painatuksiin. Lämpösiirtopainatuksia käytetään laajasti myös työvaatteiden, pelipaitojen ja muiden urheiluvaatteiden nimien, numeroiden ja logojen painamiseen. Erityisesti pienissä ja keskisuurissa erissä lämpösiirtopainatus on kustannustehokas vaihtoehto. Menetelmä soveltuu monenlaisille materiaaleille, mikä tekee siitä hyvin monikäyttöisen. Lämpösiirtopainatuksissa meillä ei ole minimi tilausmääriä.

Silkkipainatus

Silkkipaino eli seripaino on painomenetelmä, jossa painatuksen jokainen väri painetaan erikseen seulakankaan läpi painettavaan tekstiiliin. Yhteistyössä T-Paitapainon kanssa, voimme tarjota laadukkaat, kestävät ja hengittävät silkkipainatuksen asiakkaillemme. Menetelmä soveltuu erityisen hyvin puuvillaisille T-paidoille ja huppareille. Silkkipainatuksissa minimi tilausmäärä on meillä 25 kappaletta.

Brodeeraus

Brodeeraus on tekniikka, jossa kuviot, logot tai tekstit ommellaan kankaaseen. Tämä menetelmä on suosittu, koska se on kestävä ja antaa laadukkaan, ammattimaisen ilmeen. Brodeeraus on hieman edellisiä hintavampi vaihtoehto. Silkkipainon kaltaisesti, myös brodeerauksissa hinta/kappale laskee tilattavan määrän kasvaessa. Menetelmä sopii hyvin esim. takkeihin.

Ota yhteyttä

Jos sinua askarruttaa mikä olisi sinun tuotteillesi se “oikea” merkkaustapa, niin autamme siinä mielellämme osoitteessa [email protected] tai numerossa 045 1212 200.