Näytetään kaikki 6 tulosta

Portwest Ajoneuvon Ensiapupakkaus 16

31,90 

Portwest Ensiapulaukku 8

17,90 

Portwest Ajoneuvo Ensiapupakkaus 2

12,90 

Portwest Työpaikan Ensiapulaukku 100

53,90 

Portwest Työpaikan Ensiapusetti 25+

41,90 

Portwest Ensiapulaukku Työpisteisiin 25

31,90 

Ensiaputarvikkeet

Täältä löydät valikoiman ensiapulaukkuja ja -pakkauksia, jotka on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta apua erilaisissa onnettomuus- ja loukkaantumistilanteissa. Olipa kyseessä työpaikka tai ajoneuvo, valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat ensiapuratkaisut.

Portwestin ensiapupakkauksissa olevat standardit BS 8599-1 ja BS 8599-2 ovat brittiläisiä standardeja, jotka koskevat ensiapupakkausten sisältöä ja käyttöä eri ympäristöissä.

BS 8599-1:2019

BS 8599-1 määrittelee työpaikoilla käytettävien ensiapupakkausten sisällön. Tämä standardi auttaa varmistamaan, että työpaikoilla on riittävät ja asianmukaiset ensiaputarvikkeet hätätilanteiden varalta. Standardi jakaa ensiapupakkaukset neljään eri kokoluokkaan (pieni, keskikokoinen, suuri ja matalasti riskeeratuille alueille tarkoitettu pakkaus), ja se antaa suosituksia pakkausten sisällöstä riippuen työpaikan koosta ja riskeistä.

BS 8599-2:2014

BS 8599-2 koskee ajoneuvojen ensiapupakkauksia. Tämä standardi määrittelee, mitä tarvikkeita ajoneuvojen ensiapulaukuissa tulisi olla, jotta voidaan vastata liikenteessä tapahtuvien hätätilanteiden ja onnettomuuksien vaatimuksiin. Standardi jakaa ajoneuvojen ensiapupakkaukset kolmeen eri kokoluokkaan (pieni, keskikokoinen ja suuri) ajoneuvotyypin ja käytön mukaan. Pienet pakkaukset ovat sopivia henkilöautoille ja kevyille ajoneuvoille, keskikokoiset pakkaukset ovat tarkoitettu esimerkiksi pikkubusseille ja suuremmat pakkaukset raskaammille ajoneuvoille kuten linja-autoille ja kuorma-autoille. Standardi varmistaa, että ajoneuvoissa on riittävästi ja asianmukaisia ensiaputarvikkeita, jotta matkustajat ja kuljettajat voivat toimia tehokkaasti hätätilanteissa.

Nämä standardit auttavat varmistamaan, että ensiapupakkaukset ovat kattavia ja asianmukaisesti varustettuja, mikä on olennaista turvallisuuden ja ensiavun tehokkuuden kannalta sekä työpaikoilla että liikenteessä.