Referenssi

T-paidat omalla painatuksella

Turun yliopiston lääkiksen opiskelijat tilasivat luonnonvalkeat laadukkaat T-paidat omalla painatuksella. Rintaan tuli teksti Gyne 2024 Hersonissos ja selkään isolla upea Saran piirtämä kuva. Paita teetettiin lääketieteen 5. vuosikurssin opiskelijoiden kurssimatkaa varten. Perinteisesti naistentautien kurssin eli gynekologian kurssin jälkeen opiskelijat lähtevät isolla porukalla opetushenkilökunnan kanssa juhlistamaan työvuotta, sekä yliopistovierailulle johonkin Euroopan lomakohteeseen. Tällä kertaa he lähtevät Kreetan Hersonissokseen. Tyovaatetukku.com kiittää ja toivottaa hyvää ja rentouttavaa matkaa!

Fruit of the Loom Valueweight

Paidaksi reissuun lähtijöille valikoitui beigen värinen Fruit of The Loomin laadukas puuvilla T-paita. Kyseinen paita on yksi Fruit of the Loom -merkin tunnetuimmista tuotteista ja se edustaa hyvää hinta-laatusuhdetta omassa hintaluokassaan. Paita on valmistettu 100% Belcoro®-puuvillasta, mikä tekee siitä pehmeän ja mukavan ihoa vasten. Belcoro®-puuvilla on kehitetty erityisesti vähentämään kankaan nukkaantumista, mikä tekeekin paidasta erinomaisen valinnan myös painettavaksi tuotteeksi. Paita on keskipainoinen, painaen 165 g/m² (valkoiset paidat 160 g/m²) ja on saatavana laajassa värivalikoimassa. Leikkaus on klassinen, siinä on kaksinkertainen sauma hihansuissa ja helmassa lisäämässä kestävyyttä. Pääntie on pyöreä ja siinä on vahvistettu niskasauma, mikä niin ikään lisää käyttömukavuutta ja kestävyyttä.

Silkkipainatus, Lämpösiirtopainatus, Brodeeraus

Tyovaatetukusta voit tilata T-paidat painatuksella suoraan verkkokaupastamme. Valitse haluamasi määrä T-paitoja ja niiden kaveriksi tarpeesi mukaan yhtä monta silkkipainatusta, lämpösiirtopainatusta tai brodeerausta. Verkkokauppamme laskee sinulle ostoskoriisi automaattisesti kilpailukykyisen hinnan. Voit myös pyytää perinteistä tarjousta osoitteesta [email protected]. Olemme tilauksesi jälkeen sinuun yhteydessä painatusaineiston suhteen.