Referenssi

Työtakki brodeerauksella

Lounavoima tilasi Tyovaatetukusta Portwestin uuden EV malliston Softshell Bomber takit brodeerauksella.

EV4 mallisto

Portwestin EV4-mallisto on huippuluokan työvaatemallisto, joka on suunniteltu ammattilaisille, jotka kohtaavat vaihtelevia työolosuhteita. Tämä Elevated Endurance Workwear -sarja on sekoitus kestävyyttä, joustavuutta ja mukavuutta, ja on suunnattu niille, jotka vaativat vaatteiltaan luotettavuutta ja suorituskykyä. EV4-sarjan tärkeimmät ominaisuudet ovat sen ergonominen muotoilu ja korkealaatuisten kankaiden käyttö. Malliston tuotteet on valmistettu kevyistä materiaaleista, jotta ne takaavat liikkumisvapauden kestävyyttä uhraamatta.

EV4 Softshell Bomber takki

EV4 Softshell Bomber takki on valmistettu hengittävästä, veden- ja tulenpitävästä kankaasta. Sen urheilullinen muotokieli muodostuu kudotuista vyörärö- ja hiharesoreista, nykyaikaisesta hihojen muotoilusta, painetuista heijastimista sekä useista tilavista säilytystaskuista. Vettä hylkivä ekologinen pinnoite poistaa kosteuden kankaan pinnalta ja pitää sen kuivana. CorePro™ vahvikkeet kyynär- ja olkapäissä takaavat äärimmäisen kulutuskestävyyden. ActiReach™ Joustava leikkaus käsivarressa mahdollistaa käsien helpon liikkuvuuden. Takin vesipilariarvo on WP 8,000mm ja hengittävyysarvo MVP 3,000g/m2/24hr.

Brodeeraus

Takkeihin brodeerattiin Lounavoima logot suoraan kankaaseen. Brodeeraus on kulutuskestävyydeltään yksi kestävimmistä merkkaustavoista. Teemme Tyovaatetukussa kaikki merkkaukset itse omissa tuotantotiloissamme. Näin voimme taata niiden laadun.

Portwest EV4 malliston tuotteet