Referenssi

Merivoimien aluksen miehistölle T-Paidat

Meillä oli kunnia toimittaa Suomen merivoimien laivan MHC Vahterpää 42 miehistön jäsenille T-paidat. T-paidaksi valikoitui Navy Blue väriset ryhdikkäät Gildan Heavy Cotton paidat ja painatukseksi tuli mutkien kautta silkkipainatuksen ja lämpösiirtopainatuksen yhdistelmä. Painatusten suhteen tuli pieni hoppu, jotta paidat saatiin toimitettua ennen aluksen lähtöä 8 viikon merireissulle Nato-tehtäviin.

Kyseiset Gildan Heavy Cotton T-paidat on valmistettu korkealaatuisesta 100% jersey-puuvillasta. Sen paksu 180 g/m² kangas antaa tunteen kestävyydestä ja laadusta. T-paita on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja useita pesuja säilyttäen samalla muotonsa ja värinsä. Gildan Heavy Cotton paidan klassinen leikkaus ja istuvuus tekevät siitä monikäyttöisen vaatteen, joka sopii niin rentoihin arkiasuihin kuin työ- tai urheiluvaatteeksikin.

Paidan OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifikaatti takaa sen turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Standardi varmistaa, että tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja että niiden valmistuksessa noudatetaan tiukkoja ympäristö- ja sosiaalisia standardeja. Oeko-Tex-sertifikaatti on merkki siitä, että tuote on testattu ja hyväksytty näiden vaatimusten mukaisesti.