Referenssi, Yleinen

Takit, paidat, pipot ja lippalakit painatuksella

Takit, paidat, pipot ja lippalakit painatuksella. Tyovaatetukusta.

Saat meiltä kätevästi logomerkkaukset samalla tilaamillesi työvaatteille ja profiilivaatteille.

Teemme logomerkkauksia omilla laitteilla ja omissa tuotantotiloissamme. Toteutamme merkkauksia mm. silkkipainamalla, lämpösiirtopainamalla ja brodeeraamalla.

Valitse haluamasi merkkaustapa tuotteesi kaveriksi ostoskoriin logomerkkauksistamme. Esimerkiksi jos haluat takille, hupparille tai vaikka T-paidalle selkäpainatuksen niin sopiva valinta on Logomerkkaus Iso. Mikäli haluat pienen painatuksen rintaan, pipoon tai vaikka lippalakkiin niin siihen riittää Logomerkkaus Pieni. Jos haluat päästä helpolla niin silloin Logomerkkaus Helppo on oiva valinta. Mikäli haluat tilata suurempia määriä T-paitoja tai huppareita painatuksella, niin suosittelemme siihen kustannustehokasta silkkipainatustamme.