Uutuudet

Sievin vuoden 2024 tuotteet on julkaistu

Sievi on julkaissut vuoden 2024 malliston

Kattavan valikoiman suurimpana uutuutena on sporttinen ja suorituskykyinen Sievi Lazer® -sarja, tuoden mukavuuden ja turvallisuuden uudelle tasolle.

Racer EcoTech® -jalkinemalliston suunnittelun lähtökohtana on ollut kierrätysmateriaalien käytön lisääminen sekä uusien, ympäristön kannalta vähemmän kuormittavien ratkaisujen löytäminen turvajalkineiden valmistukseen. Työhön tarvittavaa turvallisuutta ja kestävyyttä eri olosuhteisiin tarjoavat Mustang Roller+ S3 ja GT 25+ S7 sekä kylmän talven ehdoton suosikki, Alaska GT Roller+ S7.

Ammattilaiskäyttöön on suunniteltu uutuus, vedenpitävä GORE-TEX-nilkkuri GT 58. Tarvikkeisiin julkaisimme kierrätysmateriaaleista valmistetun Sievi Green Comfort – pohjallisen.

Lisäksi useita turvajalkineita on uudistettu mm. Asphalt Roller XL+ S2P HRO, Sievi Roller High XL+ S3 sekä Relax-, Matador-, Solid- ja Sievi Elixir -sarjat.

Löydät uutuudet, uudistetut mallit sekä tutut tuotteet myös sähköisestä kuvastosta osoitteessa https://www.e-julkaisu.fi/sievi/2024-fi 

Lisätietoja myyjältä saat soittamalla Tyovaatetukku.com myyntipalveluun 045 1212 200.

Lisätietoja valmistajalta saat soittamalla Sievin myyntipalveluun 08 488 11.